نمایه نویسندگان

ا

  • ابراهیم پور کاسمانی، جعفر تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگ‌بری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
  • ابراهیم پور کاسمانی، جعفر بررسی اثر استفاده از پوشش‌های سطحی زیست‌تخریب‌پذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیط‌های سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
  • ابراهیم پور کاسمانی، جعفر کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
  • ایزدپناهی، زهرا معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
  • اسکندری، آیدا مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
  • اکبری، سیده مهدیه مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
  • اکبریان میمند، محمد جواد بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
  • امیری، صابر مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]

ب

  • بیات، مهرداد بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
  • بازرگانی گیلانی، بهناز معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
  • بهشاد، وحید سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
  • بهفر، آرزو شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]

پ

  • پارسا، پریسا مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
  • پژوهی الموتی، محمدرضا مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
  • پورموسی، شادمان تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
  • پورموسی، شادمان شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]

ت

  • تمجیدی، عباس شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]

ث

  • ثمریها، احمد تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگ‌بری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
  • ثمریها، احمد بررسی اثر استفاده از پوشش‌های سطحی زیست‌تخریب‌پذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیط‌های سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
  • ثمریها، احمد امکان‌سنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
  • ثمریها، احمد کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]

ح

  • حبیبی نجفی، مسعود بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
  • حجتی نخودچری، محمد بررسی تأثیر جهت‌گیری زیست محیطی و بسته‌بندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
  • حیدریان، علیرضا کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
  • حیدریان، محمدکاظم کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
  • حسنوند، امیر مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 45-55]

خ

  • خادمی شورمستی، داریوش بررسی اثر استفاده از پوشش‌های سطحی زیست‌تخریب‌پذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیط‌های سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
  • خادمی شورمستی، داریوش کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
  • خادمی شورمستی، داریوش بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]

ر

  • ریاضی کرمانی، پژمان بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
  • رحیمی کلور، حسین بررسی تأثیر جهت‌گیری زیست محیطی و بسته‌بندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
  • رضوی، مهساسادات مروری بر امولسیون‌های پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آن‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
  • رضوی، مهساسادات اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
  • رمضانی متین، نگین مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
  • رئیسی نافچی، سمانه ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]

ز

  • زارعی، فاطمه معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
  • زریابی، محمد تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بسته‌بندی‌های زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]

س

  • سیف، سارا مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
  • سیف اللهی، ناصر بررسی تأثیر جهت‌گیری زیست محیطی و بسته‌بندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
  • سلیمی، فاطمه معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]

ش

ص

  • صادقی، علی بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
  • صداقت، ناصر کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
  • صداقت، ناصر مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
  • صداقت، ناصر سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
  • صیدایی گل سفید، سید امین شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
  • صفرمحمدلو، شیما ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]

ط

  • طریقی، جواد اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
  • طهماسبی، محمد مروری بر امولسیون‌های پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آن‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
  • طهماسبی، محمد اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]

ع

  • علیزاده کارسالاری، عبدالله بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
  • علی محمدی، مریم مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]

غ

  • غفاری، هادی بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]

ف

  • فتحی، محمد رضا ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
  • فتحی، محمد رضا بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
  • فتحی، محمد رضا شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
  • فتحی، محمد رضا شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
  • فرجی کفشگری، سمانه بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
  • فرهادی، فرهاد شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
  • فرهادی، فرهاد شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]

ک

  • کیانی هرچگانی، مرتضی شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
  • کریمی زارچی، محمد ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بسته‌بندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
  • کفراشی، زهرا معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]

م

  • مهرابی، احمد امکان‌سنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
  • مهری چروده، دکتر میثم تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
  • مهرگان نیکو، علیرضا مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]

ن

  • نجفی، کریم شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]